Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Filter by Custom Post Type

Mainoslahjat

Mainoslahjojen tarkoitus on tuoda yritykselle näkyvyyttä, rakentaa brändiä ja pitää yritys asiakkaan mielessä. Näissäkään määrä ei korvaa laatua vaikka mainoslahjoja jaetaan huomattavasti määrällisesti enemmän kuin liikelahjoja. Tuotteita on laidasta laitaan, mutta perinteisin mainoslahja on ehdottomasti mainoskynä. Mainoskynää valitessa on hyvä muistaa että harva asia harmittaa yhtä paljon kuin heikosti toimiva kynä. Huonosti juokseva muste, tökkivä kynän kärki ja lentelevät osat eivät ole omiaan antamaan hyvää kuvaa yrityksestä. Täydellistä mainoskynää ei ole olemassa, mutta Avecorin edustajien jakamat Sapphire kynät ovat melko lähellä! Muista pyytää edustajalta omasi ja pistä huolella talteen sillä näillä on tapana kadota pöydiltä ja jäävät lähes poikkeuksetta kynän lainaajan matkaan.

Mainoslahjat tunnetaan myös nimellä giveaway tuotteet, gimmickit, bränditavara, jakokrääsä. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Näitä tuotteita yhdistää se että yrityksen logo ja tiedot ovat hyvin esillä. Hyvässä tuotteessa värit sopivat yrityksen väreihin, fontit on valittu oikein ja kokonaisuus on tyylikäs. Kynien lisäksi tunnetuimpia mainoslahjoja ovat painatetut makeiset, kassit, avaimenperät ja kaulanauhat.

Tilaisuuksia joissa mainoslahjoja jaetaan on useita. Yrityksissä vieraileville on mukava antaa jotain pientä muistettavaa käynnistä ja messuilla hyvällä mainoslahjalla erottuu kanssaedustajista. Näitä voi myös jättää vieraillessa muissa yrityksissä, jakaa toreilla, kauppakeskuksissa ja festareilla. Pääasia että jaetaan – paljon. Mainoslahjat annetaan aina ilmaiseksi.